Sámi preassahistorjá = Samisk pressehistorie : fra Muitalægje til Ávvir

Sámi preassahistorjá = Samisk pressehistorie : fra Muitalægje til Ávvir - Arne Johansen Ijäs | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Johansen Ijäs
DIMENSJON
7,71 MB
FILNAVN
Sámi preassahistorjá = Samisk pressehistorie : fra Muitalægje til Ávvir.pdf
ISBN
5961852773346

BESKRIVELSE

Denne boken er et resultat av arbeidet med samisk presse i verket Norsk Pressehistorie som kom ut våren 2010. Den er en noe omarbeidet og forlenget versjon av forfatterens bidrag om samiske aviser i pressehistorien. Hovedhensikten med boken er å gi journaliststudenter og andre interesserte en oversikt over hvilke samiske aviser som har kommet ut både i Norge, Sverige og Finland og gi en bakgrunn for utgivelsene. Boken bygger både på studier gjort av andre forfattere og forfatterens egen forskning.

Diŋgonnr. 140 kr 99,- Boka er tidligere gitt ut på norsk med tittelen Arvegull, dåpsbok for foreldre, og er nå oversatt og tilrettelagt til samisk av Rávdná Turi Henriksen.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERTE BØKER