Silkesvarten

Silkesvarten - Anna Sewell | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Sewell
DIMENSJON
12,91 MB
FILNAVN
Silkesvarten.pdf
ISBN
9410785336202

BESKRIVELSE

Silkesvarten er en tidløs klassiker, elsket som den er av lesere over hele verden. Boken er solgt i millioner av eksemplarer og er blitt lest over hele verden. Den er skrevet i form av en fiktiv selvbiografi, der hovedpersonen (hesten) forteller om sitt liv. Tematisk berører romanen en rekke viktige problemstillinger som det er klokt at unge lesere kommer i kontakt med, dette gjelder selvfølgelig og veldig konkret dyrs rettigheter, men i overført betydning handler det også om hvordan innarbeidede maktstrukturer gjør oss blinde for grusomhetene i egne handlinger. Boken må derfor sies å være noe langt mer en en «hestebok». Den er virkelig en vekker og et propagandeskriv for humanistiske verdier! Og ikke minst et viktig bidrag til debatten om dyrevelferd, et tema som på ingen måte er utdebattert. Men fremfor alt er dette en stor leser.opplevelse som treffer lesehester i alle aldre.

og Farao Barsk er gode bankerkandidater i V75-omgangen på Biri, men VGs travekspert, Anders Olsbu, garderer begge med en hest. Silkesvarten. 631 likes.

Både Harley D.E. og Farao Barsk er gode bankerkandidater i V75-omgangen på Biri, men VGs travekspert, Anders Olsbu, garderer begge med en hest. Silkesvarten.

RELATERTE BØKER