En verden av kvinner

En verden av kvinner - Tor Edvin Dahl | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Edvin Dahl
DIMENSJON
3,51 MB
FILNAVN
En verden av kvinner.pdf
ISBN
7955071385445

BESKRIVELSE

Forfatteren Tor Edvin Dahl forteller i denne boken om sin oppvekst; en oppvekst fylt av sterke kvinner, vekkelse, pinsemenighet, tidlig osteproduksjon på Vålerenga og Kjelsås og en kuet far. De sannferdige fortellingene starter med etableringen av Synnøve Findens ostefabrikk på begynnelsen av 1920-tallet og slutter med Tor Edvins endelige oppgjør med sin far på 80-tallet. Boken har ni historier, som kan leses hver for seg, men som følger hverandre kronologisk.

De sannferdige fortellingene starter med etableringen av Synnøve Findens ostefabrikk på begynnelsen av 1920-tallet og slutter med Tor Edvins endelige ... En av sju kvinner dør i forbindelse med graviditet, fødsel eller illegal og utrygg abort. Niger regnes som verdens femte verste land av CARE.

Hun er langt fra alene om å bli utsatt for hets og trusler fordi hun kjemper for en bedre verden. Klimakamp er ... Kjøp 'En verden av kvinner, og andre sannferdige historier' av Tor Edvin Dahl fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER