Gjøglerne kommer til Trondheim

Gjøglerne kommer til Trondheim - Jan Nordstrand | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Nordstrand
DIMENSJON
4,88 MB
FILNAVN
Gjøglerne kommer til Trondheim.pdf
ISBN
7458374714609

BESKRIVELSE

Linedansere, musikanter, bjørnetemmere - alle kom de til Trondheim for å gi sin skjerv til den folkelige underholdningen! Denne boka tar deg med på en reise gjennom byens kulturliv fra 1700-tallet og fram til dagens strømlinjeformede underholdningsliv. Her kan du bli med på karuselltur, kjenne duften av popcorn og ta et besøk i kinomørket. Det handler om elefanter og løver på bytur. Og fine fruer med sans for ost. Det aller meste av hva som engasjerte folk flest i fritiden er med, ofte med en ramme rundt som forteller om tidsånden i gode og trange tider. Forfatteren unngår ikke byens vannhull, historier om ektemenn på ville veier og hustruer med kjevlet parat. Og lurer du på hvor mange katteskinn det går med til en damekåpe type vinter, får du svaret her! Boka er rikt illustrert med unike bilder, annonser, billetter og annen kuriosa.

I begynnelsen av juni skal minst 16 food trucks fylle Torvet når ny festival kommer til byen. Synne Mauseth; Publisert: 10 mars 2020 13:04 Sist oppdatert: 10 mars 2020 13:43 - Jeg kom til Norge for to ... Direkterute mellom Trondheim sentrum og Værnes, kun 25 minutt fra Solsiden til Værnes.

Dette kan ta litt tid, men vi kontakter deg så fort som mulig. Ny matfestival kommer til Trondheim for første gang. Aktuelt.

RELATERTE BØKER