Mental trening i praksis

Mental trening i praksis - Jon Gangdal, Stein Kvalheim | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Gangdal, Stein Kvalheim
DIMENSJON
7,96 MB
FILNAVN
Mental trening i praksis.pdf
ISBN
8925259900159

BESKRIVELSE

Hva kommer det av at vi ikke får gjort det vil aller helst vil gjøre? Og hvorfor gjør vi stadig det vi egentlig ikke vil? Forfatter og fjellklatrer Jon Gangdal hadde selv gjennom en årrekke ubevisst benyttet mental trening for å utholde ekstreme påkjenninger under klatreekspedisjoner i Himalaya. Da han ble invitert til å teste ut sine egne erfaringer på kurs hos en av Norges mest profesjonelle mentale trenere, Stein Kvalheim, falt mange brikker på plass. I denne boken tar Gangdal og Kvalheim deg med under overflaten av livet. De viser hvordan du kan slippe å øde krefter på å trå vannet, finne nytt fotfeste og komme deg opp igjen på tryggere grunn.

draget, gjør det 14. spensthoppet osv. Lørdag 4.

Coachrollen - og viktig for mentaltrening. Hva kommer det av at vi ikke får gjort det vil aller helst vil gjøre? Og hvorfor gjør vi stadig det vi egentlig ikke vil? Forfatter og fjellklatrer Jon Gangdal hadde selv gjennom en årrekke ubevisst benyttet mental trening for å utholde ekstreme påkjenninger under klatreekspedisjoner i Himalaya. Da han ble invitert til å teste ut sine egne erfaringer på kurs hos en av Norges mest ... Mental trening forandrer hjernen og reduserer stress .

RELATERTE BØKER