Blodige kronblad

Blodige kronblad - Ngugi wa Thiong'o | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ngugi wa Thiong'o
DIMENSJON
4,60 MB
FILNAVN
Blodige kronblad.pdf
ISBN
9218258827725

BESKRIVELSE

Kenya var britisk koloni til 1963. Handlingen i denne romanen foregår i overgangsperioden på slutten av kolonitiden og feiringen av uavhengig.heten. Vi blir vitne til folks ulike holdninger til både koloniherrene og frihets.kjemperne. Det er ikke en fortelling som forherliger verken den ene eller den andre grupperingen. Noen som ble svikere, viser seg å ha motiver som ikke er så foraktelige som mange tror, og de som regnes som helter har heller ikke rent mel i posen. 222 Selv om politikk er et hovedtema, blir det likevel personskildringene som er viktigst. Familie- og kjærlighetsforhold blir påvirket av de sosiale omstendig.hetene, og folks følelser og integritet blir stilt på prøve. Svik og hederlighet står mot hverandre, men det er ikke alltid at svik gjenspeiler hjerteløshet, og den til.synelatende hjerteløsheten er heller ikke alltid uttrykk for kulde og selviskhet. Etter hjerteskjærnede offentlige og personlige renselsesprosesser, er håpet at kjærligheten og hederligheten til slutt vil seire. Ngugi wa Thiong'o regnes som Kenyas mest berømte forfatter. På syttitallet satt han mer enn ett år i fengsel for sine skrifter. Senere reiste han i eksil til utlandet.

Dei politiske resonnementa som jo strengt tatt stoppar handlinga, forsvarer plassen sin. Blodige kronblad: roman; Medansvarlig: Molvær, Reidulf; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Korrupsjon ; kriminologi; Mord; Kenya; År: 2019; Noter: Tidlig på 1950-tallet i Kenya oppsto det en geriljabevegelse som kalte seg selv The Kenya Land Freedom Army, en nasjonalistisk gruppe som kjempet mot den britiske kolonistaten. Forfatter: Ngugi wa Thiong'o; Tittel: Blodige kronblad: roman; Medansvarlig: Molvær, Reidulf K. Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: N; Emne: Korrupsjon BLODIGE KRONBLAD.

Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: N; Emne: Korrupsjon BLODIGE KRONBLAD. Kenya var britisk koloni til 1963.

RELATERTE BØKER