Medieøkonomi

Medieøkonomi - Jens Barland, Arne H. Krumsvik, Johann Roppen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens Barland, Arne H. Krumsvik, Johann Roppen
DIMENSJON
3,54 MB
FILNAVN
Medieøkonomi.pdf
ISBN
1109425291320

BESKRIVELSE

Professor Robert G. Picard beskrev en gang medieøkonomi som et foreldreløst barn. Generell økonomisk teori er selvsagt et av opphavene til fagfeltet, men medieøkonomi er også sterkt påvirket av andre disipliner og perspektiver, som organisasjonsteori, strategi, institusjonell teori, reguleringsteori, entreprenørskap og politisk økonomi. gir en fremstilling av medieøkonomi med utgangspunkt i et- mediepolitisk samfunnsperspektiv; viser hvordan reguleringskrefter påvirker mediene og deres samfunnsrolle- industriperspektiv; analyserer medieutviklingen som en industriell prosess* markedsperspektiv - diskuterer ulike markedsformer, posisjoneringsstrategier og differensiering- bedriftsperspektiv; drøfter innovasjon, entreprenørskap og valg av organisering i mediebedrifter- produktperspektiv; analyserer sammenhengene mellom økonomisk logikk og journalistisk hverdagspraksisI boken bruker forfatterne en rekke analytiske modeller og verktøy for å beskrive, analysere og drøfte sentrale utviklingstrekk i norske nyhetsmedier.Bidragsyterne er Tor Bang (ph.d) og Mona K. Solvoll (ph.d) fra Handelshøyskolen BI, Johann Roppen (professor, ph.d) fra Høgskulen i Volda, Arne H. Krumsvik (ph.d) fra Høgskolen i Oslo og Akershus og Jens Barland (ph.d) fra Høgskolen i Gjøvik.

Allmennkringkasting. Inntektstkilder og støtteordninger.

Vi hjelper til med å avdekke hvilke IKT-prosjekter som er bedrifts- og samfunnsøkonomisk lønnsomme, samt hvilke endringer i organisasjon og arbeidsprosesser som er nødvendige for å realisere gevinster. Innenfor IKT ... Professor Robert G.

RELATERTE BØKER