Enchanté 2

Enchanté 2 - Hilda Hønsi, Claire M. Kjetland, Sébastien Liautaud | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilda Hønsi, Claire M. Kjetland, Sébastien Liautaud
DIMENSJON
5,49 MB
FILNAVN
Enchanté 2.pdf
ISBN
2544838626063

BESKRIVELSE

Enchanté 2 gjennomgikk en grundig revisjon i 2013.Grammatikkprogresjonen er noe brattere enn tidligere, og vanskelighetsgraden er lagt på et mer passende nivå. Flere nye grammatikktemaer er kommet til, sammen med mer utfordrende oppgavevarianter. Både i kapitteltekster, civilisation- og coin culturel-tekster finner eleven interessant og engasjerende innhold om Frankrike og franskspråklige områder som samtidig ikke byr på altfor store språklige utfordringer. I tillegg vil det finnes supplerende tekster samt et bredt oppgavetilfang på elevnettstedet. Elevnettstsdet er åpent og gratis som før. LÆRERNETTSTEDET På det lisensbelagte lærernettstedet til Enchanté 2 finner læreren prøver og fasiter, undervisningsopplegg, videoer, lydfiler og mange andre nyttige ressurser. ANDRE KOMPONENTER Elevnettsteder gratis Lærernettsteder - årstrinnslisens

Fransk 2. Enchanté 2 gjennomgikk en grundig revisjon i 2013. Grammatikkprogresjonen er noe brattere enn tidligere, og vanskelighetsgraden er lagt på et mer passende nivå.

Læreverket Enchanté er bygd opp rundt årstrinnsbøker og er tilpasset en naturlig progresjon gjennom to år ut fra læreplanens mål. Pris: 697,-. heftet, 2013.

RELATERTE BØKER