Kinesisk mandarin

Kinesisk mandarin - Sofie Xiaofen Gjerull, Rolf Melheim, Xiaoling Yao | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sofie Xiaofen Gjerull, Rolf Melheim, Xiaoling Yao
DIMENSJON
6,75 MB
FILNAVN
Kinesisk mandarin.pdf
ISBN
7501560942023

BESKRIVELSE

Lærereveiledningen gir læreren støtte og hjelp i sin undervisning. Her finner man blant annet tips og ideer om prosjekt- og temaarbeid, oversikt over ulike læringsstrategier, spill og leker, leksjonsbeskrivelser og målark. Kompetansemålene i Kunnskapsløftet er brutt ned til læringsmål på hvert enkelt trinn, og språkrammeverket er presentert som en ledersnor for undervisningen av elever på dette nivået. I tillegg får lærereren en plakat med en oversikt over de kinesiske radikalene.

Du finner kinesisk og mandarin språkkurs for alle nivåer, fra nybegynner til viderekommen. Kinesisk og mandarin språkkurs i Stavanger. Her finner du alle typer kurs i og mandarin, enten du ønsker å ta språkkurs som selvstudium på mp3 eller cd-rom, eller du ønsker privatundervisning / klasseromsundervisning.

UiB har nettstudier på deltid i kinesisk/moderne mandarin. Nybegynnerkurset går normalt i høstsemesteret og påbygningskurset går i vårsemesteret, men det blir desverre ikke tatt opp nye studenter i 2020. I samarbeid med Bergen Konfutse Institutt tilbyr UiB introduksjonskurs i kinesisk (mandarin).

RELATERTE BØKER