Lesing i alle fag - på mellomtrinnet

Lesing i alle fag - på mellomtrinnet - Mari Steen-Paulsen, Gry Wikborg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mari Steen-Paulsen, Gry Wikborg
DIMENSJON
7,3 MB
FILNAVN
Lesing i alle fag - på mellomtrinnet.pdf
ISBN
8039811624161

BESKRIVELSE

Lesing i alle fag - på mellomtrinnet er et praksisnært metodehefte med dvd for lærere som ønsker å videreutvikle seg som leselærere. Dvd-en inneholder tre korte filmer som viser hvordan man på en enkel måte kan drive god leseundervisning i fagene matematikk, naturfag og samfunnsfag. Metodeheftet inneholder en presentasjon av metodene som er brukt i filmene og eksempler på undervisningsopplegg fra ulike fag.

Den er hentet fra Lesesenterets hefte "Fagbok i bruk i alle fag i videregående skole" og viser hvordan veien fra fagtekst til individuell leseforståelse og læring både er sammensatt og kompleks. Lesing i alle fag - på mellomtrinnet er et praksisnært metodehefte med dvd for lærere som ønsker å videreutvikle seg som leselærere. Dvd-en inneholder tre korte filmer som viser hvordan man på en enkel måte kan drive god leseundervisning i fagene matematikk, naturfag og samfunnsfag. Lesing i alle fag - på mellomtrinnet er et praksisnært metodehefte med dvd for lærere som ønsker å videreutvikle seg som leselærere.

Målet er å lese mye! Elevene får utdelt en leselapp. Her skal de føre inn tittel på boken de leser, antall sider og så skal de regne om sidetall til meter.

RELATERTE BØKER