Likevel elsker jeg deg

Likevel elsker jeg deg - Jorunn Johansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
3,29 MB
FILNAVN
Likevel elsker jeg deg.pdf
ISBN
5120449235329

BESKRIVELSE

Reisen til Christiania har ført til avsløringer og omveltninger. For Stina og Olav blir verden aldri mer som før, og Andrine må ta en beslutning som kan få store ringvirkninger. Bør hemmeligheten røpes eller holdes skjult?På veien hjemover hadde hun tenkt på hvordan hun skulle få fortalt Isak om Marna, men slik som han tok seg av henne, antok hun at han ville ta det pent. Han var blitt glad i ungen, han også, og hun var blitt som en datter for ham. «Å, er det noe galt, Andrine?» «Jeg har fått vite hvem som er faren til Marna.» Hun skalv på hendene.«Kjenner pulsen i nakken allerede i innledningen.»Kari Høyholm, bokelsker

Pris kr 101. Se flere bøker fra Jorunn Johansen. Jeg elsker deg - likevel -Bokryggpoesi Tiger Garte har starta med bokryggpoesi, og da jeg så det første gangen, tenkte jeg at jeg måtte prøve.

Elin føler at hun har blitt hovedpersonen i en lykkelig, romantisk film, hvor blomsterbukettene er store og drømmer går i oppfyllelse. Men jeg må gjøre det fordi jeg ikke vil leve slik lenger. Jeg må gi slipp på deg, selv om jeg fremdeles elsker deg, fordi jeg må tenke på meg selv og hva som er best for meg.

RELATERTE BØKER