Matfag

Matfag Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,86 MB
FILNAVN
Matfag.pdf
ISBN
6763565303486

BESKRIVELSE

Boka er en del av et læreverk for programområdet matfag innen restaurant- og matfag Vg2, skrevet i samsvar med læreplanen og intensjonene i Kunnskapsløftet. Boka tar for seg tema som er viktige for alle som skal arbeide med mat, for eksempel hygiene, konservering, matkjemi, kvalitet og regelverk. Den tar også for seg etikk og miljø, prosess, automasjon og måleteknikker, og den forteller litt om marked og økonomi når det gjelder mat. Til boka er det også en lærerveiledning og interaktive læringsressurser på Internett. Per-Øystein Sandvin er hovedforfatter og redaktør for boka. Han er utdannet kokk og har videreutdanning i matteknikk, akvakultur, sjømatforedling, matkultur og pedagogikk. Han har bred arbeidserfaring, og har undervist i matfagene i den videregående skolen, blant annet ved Norconserv næringsmiddelteknisk fagskole. Læreverket i restaurant- og matfag Vg2 er utviklet i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Velger du RM har du mange muligheter for yrkesvalg og "jobbgaranti". Restaurant- og matfag gir deg mulighet til å velge yrker innen hotell- og restaurantnæringen, institusjoner, næringsmiddelindustrien, offshore, ferje- og cruisefart, i bedrifter som produserer mat- og drikkevarer eller innenfor tradisjonelle håndverksfag som baker, konditor, fiske- eller kjøttfag. Matfag fører videre til mange forskjellige fag.

Å velge og vurdere ulike råvarer og produkter er sentralt i opplæringen på vg1. Elevene skal også lære om servering og produksjon.

RELATERTE BØKER