Eureka! 8

Eureka! 8 - Merethe Frøyland, Merete Hannisdal, John Haugan, Jørn Nyberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merethe Frøyland, Merete Hannisdal, John Haugan, Jørn Nyberg
DIMENSJON
5,93 MB
FILNAVN
Eureka! 8.pdf
ISBN
2279785604193

BESKRIVELSE

Nyskapende med faget i fokus.Gode anmeldelser og flotte tilbakemeldinger fra fornøyde brukere! EUREKA! er svært poengtert, klar og oversiktlig. Strukturen er ryddig og boka er godt illustert med gode bilder og instruktive fagtegninger. EUREKA! er tilrettelagt for variert undervisning.EUREKA! inneholder spennende fagstoff, oppgaver og aktiviteter. Læreverket stiller tankevekkende spørsmål, og oppgavene gir god begrepsstruktur og strategier for å tenke kritisk. Aktivitetene gir elevene praktisk erfaring samt fører til resonnering og erkjennelse.

Strukturen er ryddig og boka er godt illustert med gode bilder og instruktive fagtegninger. EUREKA! er tilrettelagt for variert undervisning.EUREKA! Directed by Kartik Anand.

Selve oppgaveformuleringene er ikke inkludert i besvarelsen. Svarene på spørsmålene er godkjent av lærer og dreier seg i all hovedsak om elektromagnetisk stråling, lys, stjerner og universets utvikling. Kjøp 'Eureka! 8, arbeidsbok, naturfag for ungdomstrinnet, grunnbok' av Merethe Frøyland fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER