Fjellet som brenner

Fjellet som brenner - Tor Åge Bringsværd | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
8,15 MB
FILNAVN
Fjellet som brenner.pdf
ISBN
5668140122196

BESKRIVELSE

Fjellet som brenner er den sjette boka i Tor Åge Bringsværds spennende lettlestserie om ulvegutten Tal og mammutjenta Nea. Tal, Nea og sabeltigeren Shita har reist fra Seløya og er på vei videre langs kysten da de hører noen rare lyder fra fjellet bak dem. Det høres ut som om fjellet har vondt i magen! De begynner å klatre opp for å sjekke hva det kan være, men på veien møter de flokker av dyr i full fart på vei ned fjellet. Dyrene flykter i panikk! Så skjer det - brennende steiner og flytende ild spruter ut fra fjellet, og det er bare en ting å gjøre: Flykte!Det er stor dramatikk i Tor Åge Bringsværds lettlestbøker, og Haakon Lies fargerike og sprelske illustrasjoner gjør det ekstra nervepirrende!Min første leseløve er bøker for de aller yngste leserne. For dem som har lært bokstavene og kan lese litt.

Trangia). Svea 123(r) er en genial liten brenner i min bok. Utfordringen vinterstid (eller i kulde) kan være å få bygget opp trykket i tanken.

Men på veien møter de flokker av dyr på vei ned. Fjell IT AS består av ansatte som brenner for faget, og vi gjør vårt ytterste for å skreddersy løsninger etter behov. Vi hjelper deg uansett hvor du er, og er alltid klare til å svare på dine spørsmål! Fjellet som brenner (Nedlastbar lydbok) av forfatter Tor Åge Bringsværd.

RELATERTE BØKER