Mikrovaner

Mikrovaner - James Clear | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
James Clear
DIMENSJON
3,62 MB
FILNAVN
Mikrovaner.pdf
ISBN
2151166379938

BESKRIVELSE

Det internasjonale bestselgerfenomenet - over 1 million solgt!Bli kvitt uvaner og skap gode vaner ved hjelp av små endringer - start nå! Uansett hvilket mål du har, gir MIKROVANER deg en velutprøvd metode for å skape forbløffende resultater.Synes du det er vanskelig å endre dårlige vaner og innføre gode? Problemet er ikke deg - det er systemet ditt. I MIKROVANER får du et nytt system som gir deg løsningen. Boken er delt inn etter følgende fire regler:# Gjør det opplagt # Gjør det tiltrekkende # Gjør det enkelt # Gjør det tilfredstillendeDette er kjernen i den praktiske strategien James Clear, en av verdens ledende eksperter på vaneendring, gir deg i denne boken. Et atom er lite, men det inneholder vanvittige mengder kraft. Ekte endring er nemlig et resultat av hundrevis av små avgjørelser vi tar hver dag. Det handler om å stå opp fem minutter før, drikke et glass vann før du spiser eller å ta en kort telefonsamtale til en i familien. Dette er mikrovaner og til sammen inneholder de nok kraft til å flytte fjell - prøv du også!

Prosessen du kan bruke for å gjøre mikrovaner til en del av livet ditt er veldig enkel. Og det liker vi.

Den usynlige festningen - Shaigan, del 1 (BOK) Jean Van Hamme Slippes 19/06 ... Mikrovaner. Lad være med at gå og vente, til du én dag får gigameget overskud til at gå all-in på din sundhed.

RELATERTE BØKER