Smokken

Smokken - Leslie Patricelli | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leslie Patricelli
DIMENSJON
8,49 MB
FILNAVN
Smokken.pdf
ISBN
6273477634888

BESKRIVELSE

Hvooor er SMOKKEN!!? Leslie Patricellis illustrasjoner er lune og koselige, humoristiske og vågale. De små historiene hun er forteller er nære og gjenkjennelige for alle småtasser, de inviterer til samtale, latter og dyp gjenkjennelse. I denne historien er det krise. Smokken er vekk! Solid og praktisk pappbok som poden kan bære med seg overalt og trygt bite i (hvis smokken er vekk!).

Bruk av smokk er forbundet med redusert fare for krybbedød. Det fins også bivirkninger ved smokkbruk. Norges fineste barnerom finner du hos minikids.no Vi har kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne.

Du kan prøve babymassasje. ANMELDELSE: «Fra smokken til ovnen. En biografi om Axel Jensen» av Torgrim Eggen. Størrelsen på tåteflasken bestemmer mengden melk, mens smokken bestemmer hvor raskt melken kommer ut.

RELATERTE BØKER