Plan, region & politikk

Plan, region & politikk Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,19 MB
FILNAVN
Plan, region & politikk.pdf
ISBN
5664090665484

BESKRIVELSE

Temaer som tas opp i boka er planlegging og reguleringssystemer, regionalisering, europeisering, politikk og forvaltningsutvikling. Den rommer artikler om partnerskap, legitimitet i planlegging, kompleksitetsteori, distriktspolitikk, regioner og regionalisering, europeisk integrasjon, reguleringssystemer nasjonalt og internasjonalt, innovasjonspolitikk, nordisk forvaltningstradisjon og e-demokrati. Boka er av interesse for forskere og studenter innenfor samfunnsfag som statsvitenskap, organisasjonsteori og forvaltningshistorie. Den er dessuten relevant for planleggere i kommuner, fylkeskommuner og statlige etater. Boka er redigert av Ulla Higdem, Jon Helge Lesjø, Tor Helge Pedersen, Tor Selstad og Håvard Teigen, alle ansatt ved Høgskolen i Lillehammer.

Kommunal- og moderniseringsdepartementet har ei samordningsrolle. Teksten er en forkortet versjon av Willumsen, T (2015) Kommunesammenslåinger og lokal politisk kultur. Skrevne og uskrevne regler i politikken.

Fylkestingene i Aust-Agder og Vest-Agder vedtok i juni 2019 nye Regionplan Agder 2030 som erstatter Regionplan Agder 2020.. Hovedmålet med Regionplan Agder 2030 er å utvikle Agder til en miljømessig, sosialt og økonomisk bærekraftig region i 2030 ... kommune, region eller fylke.

RELATERTE BØKER