Grønne barn

Grønne barn - Neil Morris | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Neil Morris
DIMENSJON
9,67 MB
FILNAVN
Grønne barn.pdf
ISBN
1036852101106

BESKRIVELSE

Bli en miljøforsker Dette er kanskje den viktigste boken vi lager i år! Boken " Grønne barn" er laget spesielt for alle barn og unge som vil lære mer om miljøvern på en spennende måte. Boken har fokus på at "alt henger sammen med alt" - selv små grønne handlinger gjør en forskjell! " Grønne barn" forklarer vankelige ord som bl.a "global oppvarming" og "drivhuseffekt" på en slik måte at barna forstår dem. Boken er full av flotte bilder og morsomme forslag til aktiviteter dere kan gjøre både i barnehagen, skolen og hjemme. Perfekt å bruke til bl.a prosjektoppgaver!

Familie Kan lære barn å spise frukt og grønt Avføring hos barn som får morsmelk. Hvordan bæsjen ser ut forteller oss mye om hvordan ammingen fungerer.

trinn av Solfrid Raknes i samarbeid med Gitte Nesset Midelfart og Karen Sarah Haagensen Haga ved Bærum Kommunes Tiltaket Grønne tanker - glade barn er beskrevet gjennom en veileder og materiell som brukes i utøvelsen av tiltaket. Deler av fremgangsmåten er meget detaljert og grundig beskrevet, andre deler baseres på at ansatte klarer å integrere prinsipper fra tiltaket inn i den ordinære barnehagehverdagen. Grønt Skift gjør miljøvennlige og etiske hverdagsklær lett tilgjengelig.

RELATERTE BØKER