Håndbok i fjernarbeid

Håndbok i fjernarbeid - John W. Bakke, Erik Bergersen, Eystein Fossum, Tom Julsrud, Harald Opheim, Unn Sakshaug | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John W. Bakke, Erik Bergersen, Eystein Fossum, Tom Julsrud, Harald Opheim, Unn Sakshaug
DIMENSJON
7,1 MB
FILNAVN
Håndbok i fjernarbeid.pdf
ISBN
9341790120250

BESKRIVELSE

Boka gir råd om hva som bør avklares før man innfører fjernarbeid i en virksomhet og gir eksempler på hvordan man bør gå fram. Del 1 er en håndbok som gir hjelp til selvhjelp og del 2 inneholder fordypningsstoff om temaene som teknologi og sikkerhet, arbeidsrett og arbeidsavtaler, eller organisa- sjon og ledelse. Boken er et resultat av prosjektet Telependling/-Fjernarbeid, som er del av programmet for Nasjonale InformasjonsNettverk (NIN) i regi av Norges forskningsråd. Med litteraturliste.

Boken gir råd om hva som bør avklares før man innfører fjernarbeid og gir en rekke eksempler på tekniske og organisatoriske løsninger, arbeidsavtaler og nyttige sjekklister. Kjøp bøker av Erik Bergersen. ...

Postadresse: 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: + 47 21 61 65 00 Organisasjonsnummer: 948 061 937 Da lanserer han boka Håndbok i fjernarbeid, som gir råd for bedrifter som vurderer å benytte fjernarbeid. Håndboka setter opp sjekklister over temaer som bør avklares, og hjelper bedriftene med å legge opp en strategi for hvordan fjernarbeid skal organiseres, enten spørsmålet ses fra arbeidsgivers eller arbeidstakers synspunkt. Søkeresultater for Fjernarbeid - Haugenbok.no Haugenbok.no Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER