Velgere, ta tilbake demokratiet

Velgere, ta tilbake demokratiet - Kjell-Olav Pettersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell-Olav Pettersen
DIMENSJON
7,72 MB
FILNAVN
Velgere, ta tilbake demokratiet.pdf
ISBN
5138334675348

BESKRIVELSE

Kjell-Olav Pettersen (født 1942) er en norsk partiløs, politisk interessert velger og legmann, som har hatt tid til å følge norsk politikk fra år 2000 av. Med hjelp fra sin store kontaktflate har han skrevet denne boken, som han karakteriserer som .en bok skrevet av en partiløs, frustrert velger for andre partiløse velgere". Selv om boken tar sikte på å vekke "sovende" velgere før stortingsvalget i 2021, omhandler kapittel 4. og kapittel 13. 4 tanker om vårt manglende lokaldemokrati som bør leses før årets kommunevalg.

Slagsvold Vedum er den eneste av partilederne som bor på gård. Demokrati er fremdeles riktig, men vi gjør det feil. I "post-Trump"-verdenen må vi snakke mer om risiko, og myndiggjøre og ansvarliggjøre velgere. Kjøp billige bøker, kontorrekvisita, hobbyartikler og leker innen tilbake til politikken hos Adlibris Er demokratiet i fare? Klare funn i forskningslitteraturen tilsier at vi ikke bør være altfor bekymret for det norske demokratiet. Direkte demokrati betyr at alle er med på å ta beslutningene.

Og med Trump som et talende symptom på sykdommen, så skyldes angrepet en sterkt stigende misnøye med demokratiet selv, skriver Morten Strand. Ettersom vi har såpass mange politiske partier i Norge, er konkurransen om velgerne stor mellom partiene. Som velgere står vi naturligvis fritt til å stemme på hvilket parti vi vil.

RELATERTE BØKER