Kva vil vi?

Kva vil vi? - Ole Bjerke | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Bjerke
DIMENSJON
9,95 MB
FILNAVN
Kva vil vi?.pdf
ISBN
1820916284855

BESKRIVELSE

Ole Bjerke er født i 1934 i Sør-Fron. Han har gått jordskiftelina ved Norges landbrukshøgskule på Ås. Dei seks siste åra i yrkeslivet var han jordskifteoverdommar i Nord-Norge. Ole Bjerke har tidlegare skrive sju bøker, som er nemnde fremst i boka. Denne boka, «KVA VIL VI?» bygger på den sterke motstanden hans imot krig. Den omhandlar både tidlegare og aktuelle krigskonfliktar: Vietnam, Irak, Jugoslavia, Israel/Palestina, Afghanistan, Libya, Ukraina og Syria.

I motsetning til de fleste land er det derfor minimale utslipp fra kraftverk. Vi dykker ned i et skremmende tankeeksperiment. Hva ville egentlig være konsekvensene hvis solen plutselig slukket? ...

Vi vil høres i all verdens land. Vi vet at det er flere ting som kan være fint å gjøre når man er i en situasjon der man må være i karantene som familie med barn: Snakk med barna. Barn trenger forståelig informasjon om hvorfor de er i karantene eller isolert, og hva de selv kan gjøre. Kjøp 'Kva ser vi - kva gjer vi, Omsorgssvikt, vald og seksuelle overgrep.

RELATERTE BØKER