Oljetønner og kaffebønner

Oljetønner og kaffebønner lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,83 MB
FILNAVN
Oljetønner og kaffebønner.pdf
ISBN
5155699220541

BESKRIVELSE

Kampen om hvem som skal eie naturressursene er sentral i Latin-Amerikas politiske spill. Naturrikdommene på kontinentet har vært kilder til enorm velstand, men helt fra Columbus gikk i land har de også forårsaket stor fattigdom og undertrykkelse. Etter flere hundre år med systematisk utvinning av ressursene, uten at dette har kommet folket til gode, ser vi nå at kvinner og menn reiser seg og krever råderett over rikdommene. Oljetønner og kaffebønner - kampen om naturressursene er en artikkelsamling med ulike innfallsvinkler til temaene vann, jord og olje og energi. Samtlige av artiklene er skrevet spesielt for denne utgivelsen, av både latinamerikanske og norske bidragsytere. På ulikt vis bidrar de med kunnskap om kontinentet. Foruten temadelen gir boka en oppdatert oversikt over den politiske, økonomiske og sosiale situasjonen i landene i regionen. Latin-Amerikaboka er den eneste oppdaterte boka på norsk om dette kontinentet. Boka gis ut av Latin-Amerikagruppene i Norge.

Du kan selv vælge om du vil have hele kaffebønner eller kværnet til en bestemt brygmetode. Det er veldig enkelt og smaken blir fantastisk! Hos oss på Bakeren og Kokken finner du flere ulike blandinger av kaffebønner. Vi lover at det finnes kaffebønner for alle smaker.

Handlekurven er tom! Oljetønner og kaffebønner (Heftet) av forfatter Anne Siri Renå. Ved ein rasteplass lang vegen i Naustdal vart det måndag funne oljetønner og anna søppel, mellom anna tallerkar og metallbehaldarar, som .

RELATERTE BØKER