Der veiene skiltes

Der veiene skiltes - Anders Chr. Gogstad, Ole Kr. Grimnes, Kjartan Rødland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Chr. Gogstad, Ole Kr. Grimnes, Kjartan Rødland
DIMENSJON
3,9 MB
FILNAVN
Der veiene skiltes.pdf
ISBN
7014731962942

BESKRIVELSE

I boken treffer vi mennesker som forteller om hvordan de opplevde "sin" krig, de valgene de traff og de valgene som de ble tvunget til å gjøre. Det er også fortellingen om konsekvensene av valgene som en gang ble gjort. Gimnes gir i boken en samlet vurdering av Norge under okkupasjonen 1940-1945 og de veivalg mennesker stod overfor. Gogstad behandler en rekke sider ved enkeltgrupper under krigen, både på alliert og tysk side, mens Rødland har redigert og gjengitt videointervjuer, som belyser de valg enkeltmennesker under krigen ble stilt overfor. Har litteraturliste.

Gogstad fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788251406888 Kjøp 'Der veiene skilles' av Hege Løvstad Toverud fra Norges raskeste nettbokhandel.

Eller skal hun ta med ... Her skiltes trafikk fra Trondheim til Oslo rett frem. Veien til venstre er kortere, raskere og billigere .

RELATERTE BØKER