Domstolloven

Domstolloven - Anders Bøhn | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Bøhn
DIMENSJON
9,54 MB
FILNAVN
Domstolloven.pdf
ISBN
9920905383083

BESKRIVELSE

Andre utgave av Anders Bøhns kommentar til domstolloven inneholder grundig omtale av hver enkelt bestemmelse og omfattende henvisninger til rettspraksis og forarbeider.Sentrale emner er reglene om habilitet, frister, forkynnelser, rettergangsansvar, organisering av advokatvirksomhet og disiplinærordning for dommere. Boken har et detaljert stikkordregister, et domsregister og et fullstendig lovregister. Denne utgivelsen er også tilgjengelig i digital versjon på juridika.no.

Det er også forbudt å fotografere, filme eller gjøre lydopptak av en som er siktet/tiltalt, både på vei til domstolen, inne i domstolen og inne i rettssalen, hvis han eller hun ikke har gitt tillatelse til det. Lenke til domstolloven (lovdata.no) Lenke til forskrift (lovdata.no) Fant du det du lette etter? Ditt innspill sendes redaksjonen for den generelle informasjonen på domstol.no. Har du derimot spørsmål om en konkret sak eller ønsker veiledning, må du henvende deg direkte til den aktuelle domstolen. Når retten settes med en dommer og en varadommer og det bare er en fast dommer ved domstolen, tilkaller domstolen en dommer etter reglene i domstolloven § 19 annet ledd.

Etter domstolloven § 181 ... Domstolloven (fullt navn: lov om domstolene) er en norsk lov som regulerer rettsvesenet, først og fremst Norges domstoler, det vil si statsorganer med dømmende makt, men også dommere og øvrige rettslige embeds- og tjenestemenn, rettshjelpvirksomhet, advokater og organisering av advokatvirksomhet, krav til juridisk utdannelse ved utnevnelser og tilsetteler, klage- og disiplinærordning for ... Andre utgave av Anders Bøhns kommentar til domstolloven inneholder grundig omtale av hver enkelt bestemmelse og omfattende henvisninger til rettspraksis og forarbeider.Sentrale emner er reglene om habilitet, frister, forkynnelser, rettergangsansvar, organ Etter domstolloven er det forbudt å fotografere, filme eller gjøre lydopptak for publisering mens rettsmøtet er i gang. Det er også forbudt å fotografere, filme eller gjøre lydopptak av en som er siktet/tiltalt, både på vei til domstolen, inne i domstolen og inne i rettssalen, hvis han eller hun ikke har gitt tillatelse til det. Lenke til domstolloven (lovdata.no) Lenke til forskrift (lovdata.no) Fant du det du lette etter? Ditt innspill sendes redaksjonen for den generelle informasjonen på domstol.no.

RELATERTE BØKER