Mareritt i Venezia

Mareritt i Venezia - Ingeborg Dybvig | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingeborg Dybvig
DIMENSJON
7,16 MB
FILNAVN
Mareritt i Venezia.pdf
ISBN
9236182527961

BESKRIVELSE

Clara får bli med pappa på oppdrag til Venezia. I Venezia blir "lykkekameraet" som pappa en gang fikk av mamma, stjålet. Clara tar opp jakten på tyven - blir tatt til fange i en maskefabrikk, og havner i klørne på en kvinnelig bandeleder. Men hun gir seg ikke uten kamp, og vi følger Clara og hennes redningsmann, den unge Angelo, på flukt gjennom gamle kanaler og trange smug i Venezia. Bakerst i boka står en rekke tips til hva unge besøkende bare "må" gjøre i denne vakre byen. Dette er første bok i Ingeborg Dybvigs prisvinnende serie om Clara - nå i pocketutgave med nytt omslag.

Les utdrag Clara får bli med pappa på oppdrag til Venezia. I Venezia blir "lykkekameraet" som pappa en gang fikk av mamma, stjålet.

Clara får bli med pappa på oppdrag til Venezia. I Venezia blir "lykkekameraet" som pappa en gang fikk av mamma, stjålet.

RELATERTE BØKER