Ned til elva

Ned til elva - Leif Enger | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif Enger
DIMENSJON
6,77 MB
FILNAVN
Ned til elva.pdf
ISBN
2777314991295

BESKRIVELSE

Den vinteren Reuben fyller elleve år, skyter storebroren hans, Davy, to innbruddstyver. Rett etter at han er blitt arrestert rømmer Davy fra fengselet. Reuben, lillesøsteren Swede og faren drar etter Davy for å finne ham, de reiser på kryss og tvers av Minnesota og Nord-Dakota. De slites mellom kjærlighet til Davy og deres plikt til å gjøre det som er riktig; levere Davy tilbake til myndighetene.

Hovedpersonen i boken er elleve år gamle Reuben, en sterk asmatisk gutt. Han har en far som er liten ... Klokka 12.17 torsdag fekk politiet melding om ein skogsarbeidar som fall ned ein skrent og ut i ei sideelv i Lærdalen ved Husum.

Anbefalte lenker: Jørstadelva Elveierlag Glomma eller Glåma (norrønt: Gláma «den bleikblå») er Norges lengste elv, 619,9 kilometer lang (623,18 km regnet etter vestre løp i Sarpsborg og Fredrikstad).Det er Nordens nest lengste elv etter Trysilelva, Klarälven, Vänern og Göta älv regnet som ett vassdrag. Elva er en meanderelv ved de flateste partiene av løpet, f.eks.

RELATERTE BØKER