Ugyldighet i privatretten

Ugyldighet i privatretten lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,76 MB
FILNAVN
Ugyldighet i privatretten.pdf
ISBN
5512589207725

BESKRIVELSE

Ugyldighet i privatretten - minnebok for Viggo Hagstrøm er en samling artikler skrevet av fagpersoner tilknyttet Institutt for privatrett, og samler således den ypperste kompetanse innenfor dette område i Norge. Boken er en faglig hyllest til avdøde professor Viggo Hagstrøm, og et «must» for alle som arbeider med kontrakts- og avtalerett. I perioden 1993-2000 var Viggo Hagstrøm ansatt som instituttbestyrer ved Institutt for privatrett, UIO. Hagstrøm har utgitt en rekke bøker innenfor privatrett. Han har også publisert en rekke fagartikler.

Ugyldighet i privatretten - minnebok for Viggo Hagstrøm Ugyldighet i privatretten - minnebok for Viggo Hagstrøm. Bråthen, Gina (2014) Kapitalforhøyelse i henhold til styrefullmakt.

Boken er en faglig hyllest til avdøde professor Viggo Hagstrøm, og et «must» for alle … peiske internasjonale privatretten skal tillegges stor betydning i norsk rett, av hensyn til så vel rettsenhet på europeisk nivå som intern konsistens med de oven- nevnte norske regler som implementerer europeisk internasjonal privatrett. 526 Ugyldighet i privatretten - minnebok for Viggo Hagstrøm Boken er en samling artikler skrevet av fagpersoner tilknyttet Institutt for privatrett, og samler således den ypperste kompetanse innenfor dette område i Norge.

RELATERTE BØKER