Ukjent fortid

Ukjent fortid - Torill Thorup | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torill Thorup
DIMENSJON
6,25 MB
FILNAVN
Ukjent fortid.pdf
ISBN
8967455042507

BESKRIVELSE

Rystende omstendigheter gjør at Dina og Yngvils liv flettes sammen. Yngvil blir rasende og fortvilet, og til slutt må hun ta et skjebnesvangert valg for fremtiden. Den fryktede mannen med arret har tvunget Dina til Hovedgården. Der må hun røpe alt om sin ukjente fortid for Yngvil og de andre andelshaverne. Det er en fengslende og oppsiktsvekkende historie de får høre - en historie om svik, ulykkelig kjærlighet og en grufull hemmelighet. Ekkoet av de forferdelige ordene gjallet i hodet på Yngvil. Hun trakk pusten, lamslått over avsløringen, og kastet enda et blikk på de andre andelshaverne. De var spilt sjakk matt, som henne, og husherren satt urørlig og glemte å nyte sigaren.

Chelsea-spiller Billy Gilmour (18) har fått høre det av kameratene etter at han stilte opp som modell for Burberry. Kjøp Ukjent fortid. Rystende omstendigheter gjør at Dina og Yngvils liv flettes sammen.

Hun flyttet rundt og vokste opp på flere barnehjem i Asia, som hun kaller det. Snåsamannens ukjente spion-fortid. Under krigen drev tenåringen Joralf Gjerstad spionasje for norske sabotører i forkant av den spektakulære sprengningen av jernbanebrua over Jørstadelva. Bruk kikkhullet som inspirasjonskilde når du går tom for lesetips.

RELATERTE BØKER