Mat og musiske aktiviteter i SFO

Mat og musiske aktiviteter i SFO - Per Egil Knudsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Egil Knudsen
DIMENSJON
9,65 MB
FILNAVN
Mat og musiske aktiviteter i SFO.pdf
ISBN
8418716473238

BESKRIVELSE

I denne boken får du mange ulike musiske ingredienser du kan bruke i forbindelse med måltidene i SFO. Mat er en sentral del av arbeidet i skolefritidsordningen. Trivsel i forbindelse med måltidet er viktig for et godt kosthold, og i SFO har vi en mulighet til å skape gode rammer rundt måltidene. Sosiale aktiviteter som sang, dramalek og eventyr kan bidra til at måltidene blir et sosialt høydepunkt i hverdagen. I boken finner du blant annet sanger, regler, sangleker og tre forestillingsmanus samt forslag tl danseopptrinn. Boken inneholder også besifring til sangene og sanglekene. De er laget så enkle som mulig slik at terskelen for åakkomagnere er lav.

Omfanget av, bredden og variasjonen i SFO-tilbudet har betydning for kvaliteten i SFO. SFO-hverdagen skal legge til rette for en rekke aktiviteter, og kan blant annet omfatte lek og sosial læring, fysisk aktivitet og friluftsliv, kulturelle aktiviteter, læringsstøttende aktiviteter og leksehjelp. Turer og aktiviteter i San Francisco: Se anmeldelser og bilder av turer og aktiviteter i San Francisco, California på Tripadvisor. I denne boken får du en samling konkrete ideer for å sette barna i gang med lek og musiske aktiviteter utendørs.

Siden 2010 har han arbeidet med å utvikle et høyskolestudium for ansatte i SFO-sektoren. Han er forfatter av lærebøkene Utelek og musiske aktiviteter i SFO og Mat og musiske aktiviteter i SFO (Kommuneforlaget 2011). Lek og aktivitet.

RELATERTE BØKER