Se hva jeg kan 'a!

Se hva jeg kan 'a! - Kari Pape | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Pape
DIMENSJON
10,95 MB
FILNAVN
Se hva jeg kan 'a!.pdf
ISBN
3781931496521

BESKRIVELSE

I denne boken belyser forfatteren læreprosessene i barnehagen. Det tas opp spørsmål om hva læring er, hvilke forutsetninger som ligger til grunn for at vi mennesker skal kunne lære, hvordan man skaper gode læringsbetingelser hos barn, hva som er til hinder for at læring finner sted, hvordan din barnehage arbeider for å utvikle et godt læringsmiljø for barn og voksne, og hva barn tenker om læring og kunnskap. Forfatteren begrunner hvilke krav som bør stilles til et godt læringsmiljø for barn, og skisserer muligheter og mangfold i hverdagen. Det gis også konkrete forslag til hvordan læring kan planlegges og dokumenteres. I tillegg finner du et opplegg for personalutvikling. Boka er oppdatert i tråd med ny forskrift om rammeplan for barnehagen.

Kari Pape. Hva er læring? Hvilke forutsetninger må ligge til grunn for at vi mennesker skal kunne lære? Hvordan skape gode læringsbetingelser for barn? Pris: kr 438 Antall sider: 280 ... Se hva jeg kan 'a! Kari Pape (Heftet) Tips en venn 379 kr Antall .

Tidlig utvikling av sosiale ferdigheter Allerede i første leveår samhandler barn med sine omgivelser ved hjelp ... kan se hvor du er, snur det seg i den retningen lyden av stemmen din Her lærer barna om begreper, språk, staving, rim, tall, mengde, årstider, ukedager og farger på en morsom måte.

RELATERTE BØKER