Den siste dansen

Den siste dansen - Jan Mehlum | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Mehlum
DIMENSJON
11,99 MB
FILNAVN
Den siste dansen.pdf
ISBN
5602731811767

BESKRIVELSE

En natt plukker advokat Svend Foyn opp fire unge haikere på E18. Dagen etter er en cd-boks borte fra bilen. Ett år senere dukker cd-boksen opp, men en av haikerne er forsvunnet. Én etter én blir haikerne rammet av tragedier. Og hver gang en forklaring synes nær, blir de som vet noe plutselig tause - noen av dem for alltid. Den siste dansen er en intens krim fra narkotikamiljøet: Om de som går til grunne i avhengighet og kriminalitet - og om nære slektninger som står hjelpeløse og ser på. Svend Foyn påtar seg å hjelpe Kaja Bye med å få ordnet skilsmisse, men blir raskt viklet inn i et spill der han stilles ovenfor et drepende dilemma. Det er en svart beretning om kjærlighet, svik og pengebegjær, om stoffmisbruk og et forståelig behov for å ta loven i egne hender. DEN SISTE DANSEN er en frittstående fortelling og den sjette boka i serien om Svend Foyn fra Rivertonprisvinner Jan Mehlum.

Det er en svart beretning om kjærlighet, svik og pengebegjær, om stoffmisbruk og et forståelig behov for å ta loven i egne hender. Michael Jordan og hans Chicago Bulls brøt opp etter sesongen 1997/1998, men spillernes historier stoppet ikke der. Hva skjedde etter den legendariske sesongen? Den siste dansen av Jan Mehlum pocket, 2016, Norsk (bokmål), ISBN 9788293430254 ... Den siste dansen er en intens krim fra narkotikamiljøet: Om de som går til grunne i avhengighet og kriminalitet - og om nære slektninger som står hjelpeløse og ser på.

Medvirkende: Øystein Røger, Lasse Lindtner, Rebekka Karijord, Kaja Varjord, Jørgen Langhelle, Marit Østbye, Sigmind Sæverud, Minken Fosheim, m.fl. Hør alle lydbøkene i Jan Mehlums serie om advokat Svend Foyn: Den siste dansen er en intens krim fra narkotikamiljøet: Om de som går til grunne i avhengighet og kriminalitet - og om nære slektninger som står hjelpeløse og ser på.

RELATERTE BØKER