Hvor går Nord-Norge? bind 3

Hvor går Nord-Norge? bind 3 lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,27 MB
FILNAVN
Hvor går Nord-Norge? bind 3.pdf
ISBN
5512634738987

BESKRIVELSE

Denne boken handler om det politiske Nord-Norge. Forfatterne tegner et bilde av en region med klare politiske særtrekk. Det går lett politikk i saker i nord, motsetningene blir gjerne skarpe og temperaturen høy. Oppmerksomheten rettes mot to grunnleggende konfliktlinjer i nordnorsk politikk. Den ene handler om hvordan landsdelens naturressurser skal utnyttes og forvaltes, den andre om etniske relasjoner - særlig forholdet mellom nordmenn og samer. I løpet av de nærmeste tiårene vil utnyttelse av naturressurser i og utenfor Nord-Norge (fisk, olje, gass, mineraler) være en svært viktig forutsetning for nasjonens fortsatte vekst og velstand. Men det er også en strategi som treffer midt i landsdelens politiske nervesystem, og vil kunne utløse omfattende mobilisering og politiske konflikter. Nord-Norge beskrives som et politiske minelagt terreng. Dette er nødvendig kunnskap, for både myndigheter, medier, bedrifter, konsulenter og forskere som skal operere i landsdelen de nærmeste årene.

Alminnelige opplysninger er foreløpig ikke en del av den digitale Den norske los, den vil bli lansert på et senere tidspunkt. Den norske los, bind 1.

Dette betyr at ansatte ikke vil være dekket om det skulle skje en ulykke mens man for eksempel går ned trappen for å henge opp en klesvask. Finn dine pakker og sendinger med vår nordiske pakkesporing. Du kan spore på sendingsnummer og kolli-ID. Derfor blir jeg overhode ikke imponert over samdrifter med 500+++ t i kvote hvor det arbeider 4-5 familier.

RELATERTE BØKER