Det ingen vet

Det ingen vet - Jan Mehlum | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Mehlum
DIMENSJON
10,57 MB
FILNAVN
Det ingen vet.pdf
ISBN
4381476627528

BESKRIVELSE

En ung, enslig kvinne dør brått fra sin lille datter. Alt tyder på at hun begikk selvmord. Under arbeidet med boet gjør den ikke helt veltilpassede tønsbergadvokaten Svend Foyn funn som tyder på at kvinnen ble overvåket. Alt hun sa og alt hun gjorde, ble systematisk kartlagt. Men av hvem? Og hvorfor? Samtidig dukker det opp liknende saker - unge mødre som dør brått og dramatisk fra sine små barn. Myndighetene konkluderer med selvmord og ulykker, men Foyn slår seg ikke til ro med svaret. Noe er alvorlig galt i idylliske Vestfold. DET INGEN VET er en frittstående kriminalroman fra Rivertonprisvinner Jan Mehlum. Det er en besettende fortelling om et hyperaktuelt tema.

Under arbeidet med boet gjør den ikke helt veltilpassede tønsbergadvokaten... Men ingen vet hva som skjer når tiltakene lettes på. Norske myndigheter har som mål å få smittetallet under én - slik at hver pasient smittet mindre enn en annen i snitt. Directed by Søren Kragh-Jacobsen.

pris: 349 ... Det er nerve og spenning fra første til siste side i «Det ingen vet» - en ny fulltreffer til glede for Mehlums store leserskare.» Svend E. Hansen, Østlandsposten «Lovende oppbrudd i Mehlums veldrevne forfatterskap i retning av mørkere og mer tvetydig spinning av intriger og etisk problematisering, uten at underholdningsverdien forsvinner» Ingen vet om koronaviruset vil bli mer eller mindre aggressivt.

RELATERTE BØKER