Mord på kirkegården

Mord på kirkegården - Maria Lang | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Lang
DIMENSJON
5,84 MB
FILNAVN
Mord på kirkegården.pdf
ISBN
9150262837201

BESKRIVELSE

Puck og Einar Bure skal feire jul i prestegården til Pucks onkel ute på landet. Julefreden senker seg, men idyllen tar brått slutt. De er knapt ankommet før kjøpmannen blir funnet brutalt myrdet i butikken sin. Det er på tide å tilkalle kriminalkommisær Christer Wijk. Ville rykter sprer seg blant innbyggerne i den lille byen, for alle innser at morderen må være en av dem.Christer Wijk og Puck begynner å etterforske drapet, Wijk med sin sedvanlige kløkt og Puck med sjarmerende nysgjerrighet. De oppdager at flere av småbyens innbyggere ikke er det de gir seg ut for å være.Samtidig gjør morderen seg klar til sin neste ugjerning.Mord på kirkegården er en klassisk krimgåte i riktig Agatha Christie-ånd. Forfatteren bruker humor og satire og harselerer elegant med datidens politikk og folkemeninger. Maria Langs roman er nostalgisk krim på sitt beste!6 av Maria Langs krimbøker har nylig blitt filmatisert. Filmene er utgitt på dvd og vises som tv-serie på TV 2.

I tillegg har utstrakt bruk av stemorsblomster over mange år ført til jordtretthet på mange kirkegårder. Tittel: Mord på kirkegården (1954, trykket på nytt av Silke forlag 2013) Trivialia: Den svenske krimdronningen Dagmar Lang, skrev alle sine 43 kriminalromaner for hånd med en nærmest uleselig skrift, så søsteren måtte renskrive på maskin slik at forlaget kunne lese dem. En film og en tv-serie basert på seks av Langs kriminalromaner er under utarbeidelse i skrivende stund. Kjøp Mord på kirkegården fra Bokklubber Puck og Einar Bure skal feire jul i prestegården til Pucks onkel ute på landet.

Kjøp boken Mord på kirkegården av Maria Lang (ISBN 9788282700870) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER