Murer og moral

Murer og moral - Terje Emil Fredwall | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Emil Fredwall
DIMENSJON
10,67 MB
FILNAVN
Murer og moral.pdf
ISBN
2521559683698

BESKRIVELSE

Dette er en bok om fengsel. Om hvorfor vi straffer, om virkningene av fengselsstraffen, og om kriminalomsorgens utfordrende samfunnsoppdrag. Men mest av alt er det en tekst om menneskene som arbeider der. I nærmere to år intervjuet Terje Emil Fredwall fengselsbetjenter i norske høysikkerhetsfengsler. De snakket om gode arbeidsøyeblikk og kjipe avdelingsdager, tidspress og sikkerhet, skjønn og regler, humor, grensesetting og menneskelig forandring. Han intervjuet også Kriminalomsorgens aspirantnemnd om hva de ser etter i utvelgelsen av hvem som skal få jobbe som fengselsbetjent. Og han har analysert dokumenter som er styrende for fengslenes arbeid. Resultatet er blitt en bok om motstridende verdier, forskjellige idealer for betjentrollen, og det komplekse samspillet mellom vokteren og de som er fengslet. Boka Murer og moral er skrevet for studenter, fagfolk og andre som er opptatt av straff, profesjonsetikk og fengselets rolle i samfunnet.

Bla i boka før du kjøper den. Kjøp 'Murer og moral, en bok om straff, verdier og fengselsbetjenter' av Terje Emil Fredwall fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202415655 Jeg starter med ordene «etikk» og «moral», to substantiver som ofte kan være vanskelige å skille fra hverandre.

januar 2020 kl. 03:25 Materialet mur trenger naturligvis pussing og overflatebehandling.

RELATERTE BØKER