Barn av virkeligheten

Barn av virkeligheten - Magne Raundalen, Jon-Håkon Schultz | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magne Raundalen, Jon-Håkon Schultz
DIMENSJON
10,19 MB
FILNAVN
Barn av virkeligheten.pdf
ISBN
9240249164779

BESKRIVELSE

Elevene som har mistet en klassekamerat, den tamilske gutten som sliter med krigstraumer, jenta som blir mobbet;de er alle barn av virkeligheten. Denne samlingen korte, poengterte tekster viser hvordan voksne kan hjelpe barn med å håndtere en vanskelig virkelighet. God hjelp når det virkelig trengs, i barnehagen, skolen og hjemmet, gir barn læring som de bærer med seg livet ut når det gjelder håndtering av kriser, utvikling av empati og oppmuntring av engasjement og nysgjerrighet. Etterordet om hvordan snakke med barn om terrorhandlingene i Oslo og på Utøya 22. juli 2011 understreker tekstenes aktualitet. En bok for alle som omgir seg med skoleelever eller barnehagebarn i utdanning og praksis.

I flere dager ble jeg vekselvis trukket inn og ut av denne "filmen". Jeg var i sjokk og fullstendig handlingslammet. Som forelder har vi et ønske om at middagen skal være familiens hyggestund.

Barna har hatt støvlene på seg i barnehagen og på skolen, samt hjemme og på utflukter. Vi har testet flere utgaver av hver modell, ...

RELATERTE BØKER