Kaffe med musikk

Kaffe med musikk - Karin Brunk Holmqvist | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Brunk Holmqvist
DIMENSJON
11,7 MB
FILNAVN
Kaffe med musikk.pdf
ISBN
1451147394440

BESKRIVELSE

Kaffe med musikk? Hva er det? Slikt er ikke Viola, Inez og Olga vant til hjemme i det lille kystsamfunnet Brantevik. Men så vinner syklubbvenninnene en bussreise til Tyskland. Nysgjerrige, men nervøse setter de lite bereiste damene seg på bussen.Det blir en reise de sent vil glemme. Kvinnebedårere, innbruddstyver og engler på hotellrommet gjør at Inez må bruke håndvesken som våpen, og at den blyge Viola livner til. Samtidig oppdager mennene deres hjemme i Brantevik både det ene og det andre om å holde styr på huset og å savne sin bedre halvdel.Og kaffe med musikk - det blir det alltid god stemning av!Lun humor og hovedpersoner med tonnevis av sjarm - nok en perle fra Karin Brunk Holmqvist.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788282700795 Kaffe med musikk er femte roman i rekken, og den første jeg leser av Holmqvist. Fire syklubbvenninner fra Brantevik i Sverige vinner en bussreise til et julemarked i Tyskland.

Visstnok skal kaffen - og da særlig koffeineffekten - ha blitt oppdaget da en ung etiopisk gjeter så dyrene sine oppføre seg underlig etter å ha spist noen små røde bær. Historie Ordet «kaffe» Selv ordet kaffe er dokumentert fra 1598 på italiensk, caffe, igjen fra tyrkisk kahve, som igjen er avledet fra det arabiske ordet qahwah (kaffe). Det siste skal etter sigende bety vin, men mer sannsynlig er nok forklaringen at ordet har sin opprinnelse i den etiopiske regionen Kaffa, et tradisjonelt område for kaffeproduksjon.

RELATERTE BØKER