Når det regnar i Afrika

Når det regnar i Afrika - Erna Osland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erna Osland
DIMENSJON
9,10 MB
FILNAVN
Når det regnar i Afrika.pdf
ISBN
4712057783260

BESKRIVELSE

Faktabok for barn om meteorologi Korleis blir vêret til? Kvar kjem vindane frå? Kvifor får hagl racerfart, og kvifor i alle dagar regnar det? Dette er ei bok om vêr, men også ei bok om Styrk, som bur i Noreg, men tenkjer på Afrika. Når kjem regnet til dei tørre åkrane hos mormor, tenkjer han. For det kjem vel, om det ikkje er nokon som har stole det? Dette er forteljinga om Styrk, men også ei faktabok om meteorologi. I slutten av boka kan du lese om korleis vêret held på å endre seg her på kloten. Og du få vite kvar regnet i Afrika blei av! Boka er illustrert av Per Ragnar Møkleby.

For det kjem vel, om det i Når det. regnar.

Bla i boka. Se flere bøker fra Erna Osland. Faktabok for barn klimaendringar "Når det regnar i Afrika" Pressemelding • apr 07, 2015 09:30 CEST Erna Olslands nye faktabok for barn, "Når det regnar i Afrika" tek for seg meteorologi og ... Pris: 259,-.

RELATERTE BØKER