Forelesningens kunst

Forelesningens kunst En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,46 MB
FILNAVN
Forelesningens kunst.pdf
ISBN
8326960491463

BESKRIVELSE

Forelesningen er den mest tradisjonsrike undervisningsformen ved universiteter og høyskoler. Nå som før kan den levende forelesningen trollbinde forsamlingen og forandre tilhørerne. Boka Forelesningens kunst er produkt av et forskningsprosjekt som tar for seg forelesningen som en helt sentral form for undervisning. Prosjektet ser forelesningen i lys av den akademiske lærdomshistorien, og reiser også spørsmål om forelesningens funksjon og betydning i undervisningen i dag.

Gjennom forteljing, fakta og teori søker forfattaren å komme nærmare ei forklaring på det som har skjedd dei siste tiåra, og å peike i retning av ei muleg framtid i dei neste. Eidhammer går bak mytane om Afrika og afrik... Barokk, er en periode i europeisk kunsthistorie som følger etter høyrenessansen, med manierismen som en overgangsfase.

Behind the Wallpaper: Multimodal Performativity in Mixed-reality Arts. Inside Multimodal Composition ... Prospects and challenges for inquiry-based approaches to learning Barron, Brigid ; Darling-Hammond, Linda, i The Nature of Learning: Using Research to Inspire Practice 2010-08-09.

RELATERTE BØKER