Lederen

Lederen - Ole Julian Eilertsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Julian Eilertsen
DIMENSJON
6,70 MB
FILNAVN
Lederen.pdf
ISBN
6365161071828

BESKRIVELSE

.Lederen" tar sikte på å gi en sammenfattende fremstilling av en leders mangslungne oppgaver sett fra en næringslivsleders synspunkt, og utdype forutsetninger og egenskaper en leder bør bevisstgjøre seg for å kunne fylle lederrollen. Boken er et utmerket utgangspunkt for å drøfte og klargjøre lederoppgavene i ulike virksomheter og organisasjoner og bidrar til å understreke lederfunksjonens profesjonelle karakter. Hvis den også kan bidra til en mer aktiv meningsutveksling om temaet, og gi bekreftelse og inspirasjon til de mange tusen som til daglig utøver lederoppgaver, har boken fylt et nyttig formål. Ole Julian Eilertsen er 69 år og vokste opp i Stokmarknes i Vesterålen. Han gikk på økonomisk gymnasium i Trondheim 1953-55 og Forsvarets russiskkurs 1955-56. Han ble siviløkonom ved Norges Handelshøyskole i 1959 og tok sin MBA ved INSEAD i Fontainebleau i 1965. Bortsett fra 2 år som konsulent i Norsk Produktivitetsinstitutt og 4 år som administrerende direktør i Collett-Marwell Hauge, har Eilertsen hatt sin arbeidsdag i Norsk Hydro, hvor han har hatt en rekke lederoppgaver både i inn- og utland. Han har bl.a. vært leder for Korn- og fôrdivisjonen, Raffinerings- og markedsføringsdivisjonen og Landbruksdivisjonen. Han har også vært leder for den europeiske produsentsammenslutningen av gjødselprodusenter i Bryssel. Han har innehatt en rekke styreverv både i og utenfor Europa, og er p.t. styreleder i Sjøtroll Havbruk, Austevoll, og Berghagan Næringseiendom, Ski.

Den pedagogiske lederen skal veilede og sørge for at barnehageloven og rammeplanen oppfylles gjennom det pedagogiske arbeidet. Toppmøte på Stortinget Diskuterte arbeidslivs­­relevans med Ap-lederen Dag Rune Olsen, leder for Universitets- og høgskolerådet, ville få Jonas Gahr Støre og Arbeiderpartiet til å snu om arbeidsrelevans. Kim Jong-un fremstilles ofte fra sin beste side på bilder. Er du enig i at lederen av Nord-Korea tar seg godt ut på bilder? Døm selv! I hvilken grad lederen din er psykopat, sosiopat, på feil hylle i livet eller alt for utrygg og usikker er opp til deg å sette ord på.

Kritisk sykdomsforsikring 1 G inkludert! Uten helseerklæring - kun kr 180 per md. FRIVILLIGE MEDLEMSFORSIKRINGER.

RELATERTE BØKER