Oppgjøret etter Holocaust

Oppgjøret etter Holocaust - Berit Reisel | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Reisel
DIMENSJON
6,97 MB
FILNAVN
Oppgjøret etter Holocaust.pdf
ISBN
2183350930059

BESKRIVELSE

Av den anledning er det høyst sannsynlig at man på noen måte har blitt eksponert for løgnpropaganda om andre verdenskrig og da særskilt om nasjonalsosialistenes påståtte forbrytelser. Det rettslige oppgjøret som etter den annen verdenskrig ble holdt med de nordmenn som hadde ytet fienden bistand under krigen. ...

Rettsoppgjøret skjedde i regi av de allierte okkupasjonsmaktene i Tyskland straks etter krigen, det skjedde i regi av tyske myndigheter etter at Forbundsrepublikken (Vest-Tyskland) fikk suverenitet og det skjedde i de landene som var berørt av folkemordet. Holocaust er en betegnelse på nazistenes folkemord på jødene før og under andre verdenskrig. I perioden 1938-1945 ble mer enn seks millioner jøder drept.

RELATERTE BØKER