Sápmi

Sápmi - Lemet-Jon Ivvár | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lemet-Jon Ivvár
DIMENSJON
3,26 MB
FILNAVN
Sápmi.pdf
ISBN
7574774241339

BESKRIVELSE

Sápmi har vært og er fortsatt ettertraktet. Samer tok vennlig imot reisende som kom til våre siidaer i gamle dager. De fikk servert den beste maten, ble tilbudt overnatting, og fikk med seg gaver når de reiste videre. Når de senere kom tilbake så forlangte de å få gaver slik de hadde fått tidligere. Gaven var blitt til en skatt som kunne kreves for konger og tsaren. Med denne boken er vi i vår tid og tar til etterretning at de reisende i Sápmi er blitt til en næring. Forfatteren har en del råd om hvordan en kan gjøre næringen bedre. Boka har et fyldig sammendrag på norsk.

We are one people divided among four nations. The majority of us live in Norway, 40 000 - 50 000, in Sweden 20 000 - 35 000, in Finland 5 000 - 6 500 and in Russia about 2000.

Riddu Riđđu 2020 digitála konseartan. Elev ventet seks måneder på undervisning ... Min interneahttaradioi ja čuorvunlođái beassá Yle Sámi ovdasiiddus.

RELATERTE BØKER