Antifeministen

Antifeministen - Rune Salvesen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Salvesen
DIMENSJON
4,77 MB
FILNAVN
Antifeministen.pdf
ISBN
2028833708979

BESKRIVELSE

Antifeministen er en provoserende, sår og oppsiktsvekkende roman om hva fortrenging kan gjøre med et menneskesinn, og ikke minst er det en interessant utforskning av forholdet mellom mann og kvinne, av familie, kjærlighet, seksualitet, begjær og maskulinitet.«Jævla antifeminist», sier Stine til ektemannen Fillip. Men hun vet ingenting. For Fillip har ikke fortalt om det som skjedde da han var barn. Når han skal rydde huset etter morens dødsfall, henger lukten av billig parfyme og sigaretter fortsatt igjen. Blant alle tingene finner Fillip sin gamle dagbok. Der har han skrevet om alt. Nå må han forholde seg til hvordan erfaringene fra barndomshjemmet har påvirket ham og familien.

Weib contra Weib. Laura Marholm; Ellen Key; Frau Lou Andreas-Salomé.

Forlagsinformasjon ... Tittelen «Antifeministen» fungerer som en pekefingertilvisning for hvordan den skal leses, og er kanskje det minst vellykkete ved denne romanen, som i sin endeframme og språklige hverdagsrealisme ellers forteller en historie som står til troende, både i skildringen av en gutt og manns synlige dager og hans private, innbakte traumer midt i oljå og vårt distrikt. Antifeministen er en provoserende, sår og oppsiktsvekkende roman om hva fortrenging kan gjøre med et menneskesinn, og ikke minst er det en interessant utforskning av forholdet mellom mann og kvinne, av familie, kjærlighet, seksualitet, begjær og maskulinitet. «Baywatch»-ikonet og antifeministen Pamela Anderson hater porno, men elsker å vise frem kroppen sin. Dine personopplysninger brukes til å øke brukervennligheten på denne nettsiden, gi deg tilgang til administrasjon av din brukerkonto og andre formål som beskrevet i våre personvernregler. Was passiert, wenn eine Feministin auf eine Anti-Feministin trifft? Wir machen das Experiment und lassen die beiden im TV-Studio zusammen ziehen. Warum? Damit sie trotz oder gerade wegen ihrer ... Kjøp Antifeministen fra Agency Damned anti-feminist, Stine says to her husband Fillip.

RELATERTE BØKER