Breddeidrett

Breddeidrett - Eystein Enoksen, Anders O. Brunes, Espen Tønnessen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eystein Enoksen, Anders O. Brunes, Espen Tønnessen
DIMENSJON
9,70 MB
FILNAVN
Breddeidrett.pdf
ISBN
2878864424543

BESKRIVELSE

Fra og med skolestart 2018 foreligger det en ny læreplan i det valgfrie programfaget breddeidrett i utdanningsprogram for idrettsfag. På bakgrunn av denne læreplanendringen har vi laget en ny utgave av læreboka Breddeidrett. Bakgrunnen for endringen var at det tidligere var for stor likhet mellom læreplanene i fagene aktivitetslære og breddeidrett. Det var også ønskelig å få et mer spisset formål og nye hovedområder som gjenspeiler egenarten i breddeidrettsfaget. Den nye utgaven av boka tar opp i seg intensjonene i den nye læreplanen. Noe av dette er blant annet at faget skal være et tilbud til ungdom som ønsker å tilegne seg kunnskap om og ferdigheter i flere forskjellige aktiviteter og/eller idretter. Boka presenterer ulike kategorier aktiviteter som et grunnlag for valg og variasjon i undervisningen. Andre nyheter i revideringen er at stoffet om fair play og motivasjon er styrket, samt at helsebegrepet behandles noe mer enn tidligere. Utviklingen av sosiale ferdigheter står også sentralt i dette faget. Læreboka i breddeidrett er en praktisk nyttig bok med en rekke eksempler og konkretiseringer innenfor de ulike temaene. Du vil finne arbeidsoppgaver til refleksjon og diskusjon i timene. Målet er å bidra til å motivere elevene til å drive med variert trening på skolen og også etter endt skolegang.

Publisert: 26.09.2014 / Sist endret: 06.03.2017 På Nadderud har du muligheten til å velge faget breddeidrett i VG1-2-3 når du går på idrettslinja, og i VG2-3 hvis du går på studiespesialisering. Dette er faget for deg som er glad i idrett, og liker å holde på med varierte idrettsaktiviteter. Breddeidrett er et valgfritt programfag i utdanningsprogram for idrettsfag.

Milliondryss til idrett og kultur i Asker og Bærum. Sport Premiumartikkel.

RELATERTE BØKER