Konkurranseloven

Konkurranseloven lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,71 MB
FILNAVN
Konkurranseloven.pdf
ISBN
6483137917303

BESKRIVELSE

Fagbokforlaget utgir særtrykk av enkeltlover fra Norges Lover i samarbeid med Lovsamlingsfondet, Det juridiske fakultet, UiO og Lovdata. Særtrykkene inneholder både faglige og historiske noter og oppdateres fortløpende ved lovendringer. De faglige notene er utarbeidet av jurister som er eksperter på det aktuelle fagområdet og helt nødvendige for den som skal orientere seg i lovverket. De faglige notene er rettighetsbelagte og ligger ikke gratis på Lovdata, slik de historiske notene gjør.

mars 2004, trådte i kraft 1. mai 2004 og erstattet konkurranseloven av 11.

Samarbeid innen transport vil dermed likevel kunne rammes av de europeiske konkurransereglene. Bestemmelsen i konkurranseloven § 11 forbyr utnyttelse av dominerende stilling på en utilbørlig måte. Nærmere bestemt mente saksøker at oppdragsgiver hadde misbrukt sin dominerende stilling ved å nekte saksøker tilgang til oppstillingsplass for flybuss ved Bergen lufthavn (forretningsnektelse). Konkurranseloven må endres ­ - Dersom to aktører har hver sin spisskompetanse, men klarer å samarbeide om en god felles løsning vil vi ofte få det beste resultatet.

RELATERTE BØKER