Refleksjoner II

Refleksjoner II - George Manus | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
George Manus
DIMENSJON
4,44 MB
FILNAVN
Refleksjoner II.pdf
ISBN
6870622395050

BESKRIVELSE

Boken er en samling av refleksjoner og historier, satt p papiret fra 2010 til 14. De er i det vesentlige en fortsettelse av mine refleksjoner fra 1989 til 97. Noen er egen-opplevde historier og hendelser, mens andre er mine refleksjoner rundt spesifikke emner. De gjengis i alfabetisk rekkef lge, og har ingen sammenheng og kan derfor leses individuelt. Som forfatteren sier: Mine refleksjoner har utviklet sig til historier. I boken har forfatteren George Manus reflektert over stort og sm tt og ogs det lidt uventede. Ikke mindre end 55 refleksjoner er det blitt til, hvor noen handler om moralske emner som AMBISJONER og AVHENGIGHET til den forn yelige OSKARS KONFIRMASJONS-TALE. Tomrommene i boken er spekket med George Manus sine egne "ordspr k". Noen av refleksjonene er egen-opplevde historier og hendelser, mens George Manus i andre fokuserer p almene emner. De sm historier gjengis i alfabetisk rekkef lge, og kan derfor leses individuelt.

Sony dominerer markedet for kameraer med utskiftbare objektiver og det er i ekspertisen til de dedikerte kameraingeniørene som fører til at Xperia 1 II er den første smarttelefonen i verden 1 med opp mot 20fps 2 AF/AE sporing og kontinuerlige AF/AE 3 -kalkulasjoner på 60 bilder i sekunder 4 . Fordi refleksjoner skjer i egen tankeverden, må fagpersoner være åpne for at refleksjonene kontinuerlig må endres i forhold til omverdenen. De må ha en 'reflekterende samtale med situasjonen'(Schøn 1983:76).

... ZEISS T*-belegget bidrar til utmerket rendering og kontrast ved å redusere refleksjoner.

RELATERTE BØKER