Våre forfedre

Våre forfedre - Italo Calvino | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Italo Calvino
DIMENSJON
3,2 MB
FILNAVN
Våre forfedre.pdf
ISBN
5291270186543

BESKRIVELSE

I 1950-årene skrev Italo Calvino en trilogi som i stor grad skilte seg fra hans tidligere realistiske romaner - tre fantastiske historier som er som flertydige fortellinger, fulle av humor, ironi og sprudlende fantasi, men også melankoli. Boken utkommer i Agora Bibliotek.

Fakta: Australopitecus: Også kalt søraper, som levde i Afrika etter at menneskets stamtre ble skilt fra sjimpansens og derfor mest sannsynlig forløperen til mennesket. Våre forfedre, ødeleggerne De var fruktbare og ble mange, fylte jorden og la den under seg, og så hadde vi det gående. I faresonen: Vesle Microcebus murinus er en av de minst truede lemurartene på Madagaskar. I over 30.000 år levde neandertalerne side om side med våre forfedre, det moderne mennesket, i Europa og Vest-Asia.

Dagens etterkommere kan knapt fatte hvor omfattende en slik reise var og hvor lang tid det faktisk tok å komme seg fra A til B for 100-200 år siden. Våre funn kan tyde på at denne sosiale strukturen kan ha eksistert en god stund lenger blant våre evolusjonære forfedre enn tidligere antatt, sier han. Jakten på fossiler Skjelettrester, fossiler, av menneskenes forfedre er mangelvare verden over. Her bodde våre forfedre En cirka 6.000 år gammel steinalderboplass i Søndre Oddenvika på Tangen får arkeologene til å sperre opp øynene.

RELATERTE BØKER