Å lykkes med norsk språk

Å lykkes med norsk språk - Kristin Fossum, Ellen Ugland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Fossum, Ellen Ugland
DIMENSJON
6,36 MB
FILNAVN
Å lykkes med norsk språk.pdf
ISBN
8278678277392

BESKRIVELSE

"Å lykkes med norsk språk" er en korfattet og praktisk veiviser til de tre språklige disiplinene i norsk muntlig. Boka vil være til god hjelp når du repeterer til eksamen og prøver, men den bør også brukes sammen med vanlige lærebøkene når du arbeider med stoffet.Språkhistorien er gjennomgått fra urnordisk og til i dag med illustrerende tidsakser og disposisjoner til hvert nytt emne. De norrøne tekstene er oversatt og kommentert. I dialektprøvene er de viktigste dialektmerkene forklart og kommentert.

Mange tok gledelig imot det nye språket. Mange diktere begynte å skrive dette så å si med en gang. Å lykkes med grunnkurset i matematikk Navn: Solvang, Ragnar ...

Knudsen ville bruke tid på å innarbeide de nye norske formene i språket, det som kaltes «gradvishetens vej». Det ville ikke Aasen, han mente at det måtte kraftig lut til, og valgte «bråhastens vej». Kjøp Å lykkes med norsk språk fra Bokklubber 'Å lykkes med norsk språk' er en korfattet og praktisk veiviser til de tre språklige disiplinene i norsk muntlig.

RELATERTE BØKER