Mandag til fredagsmannen

Mandag til fredagsmannen - Alice Peterson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alice Peterson
DIMENSJON
10,41 MB
FILNAVN
Mandag til fredagsmannen.pdf
ISBN
5833185095333

BESKRIVELSE

Han fridde. Hun sa ja. Han ombestemte seg. Hun ble knust. Nå er Gilly Brown alene i London, med bare den lille hunden Ruskin som selskap. Det er på tide å gå videre. Etter råd fra en venn ser hun seg om etter en leieboer ? av den typen som bare leier fra mandag til fredag ? og til slutt finner hun den rette mannen: Jack Baker, en kjekk reality-tv-produsent. Ekstrainntekten kommer godt med, men hun hadde løyet hvis hun hadde sagt at hun ikke likte selskapet hans også.

Hun ble knust. Nå er Gilly Brown alene i London, med bare den lille hunden Ruskin som selskap.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet, Innbundet | 9788290583854 Kjøp 'Mandag til fredagsmannen, roman' av Alice Peterson fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet, E-bok | 9788290583656 Kjøp Mandag til fredagsmannen fra Bokklubber Han fridde.

RELATERTE BØKER