Når vi møtes igjen

Når vi møtes igjen - Kristin Harmel | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Harmel
DIMENSJON
11,66 MB
FILNAVN
Når vi møtes igjen.pdf
ISBN
4434254276029

BESKRIVELSE

En ny, stor roman fra forfatteren av Så lenge det er stjerner på himmelenEn dag mottar Emily, som nettopp har mistet bestemoren sin, et vakkert maleri som viser en ung kvinne som står midt i en åker under en lilla himmel. Kvinnen ligner på Emilys bestemor, men det fulgte ikke noe annet med bildet enn en håndskrevet lapp: «Han elsket henne hele tiden».Når Emily begynner å nøste i dette mysteriet, leder sporene henne til en fangeleir i Florida, der tyske krigsfanger jobbet for amerikanske bønder. Men hva har alt dette med maleriet å gjøre? For å finne svar på det spørsmålet, må Emily legge ut på en reise som tar henne til München og tilbake til Atlanta og kunstnermiljøet der."Harmels nyeste bok, Når vi møtes igjen, er kanskje en av de mest gripende og sterkeste historiene som er fortalt." RT Book Reviews

Også den kommende romanen har handling fra andre verdenskrig. Trill terningen på «Hver gang vi møtes»-låtene Hatet menn etter skilsmissen: - Blir fortsatt sint når jeg tenker på det Plateselskapet mente Silya (40) måtte forandre seg for å lykkes ... Når vi møtes igjen. kr 3.200,00.

Kategori: Nummererte trykk. Relaterte produkter-4º C Les mer; Når jeg teller mine gleder, teller jeg deg to ganger kr 1.850,00 Kjøp; Isprinsessen Kjøp 'Når vi møtes igjen' av Kristin Harmel fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER